Ny linje

Jag har bestämt mig för att göra bloggen lite personligare för att lättare hålla den uppdaterad, så ni som bara är intresserade av mina modeinlägg kan trycka HÄR
Om någon skulle vara intresserad så kan man även följa min träningsdagbok HÄR

Psst

På torsdag kommer MQ på drottninggatan att ha 15% rea på hela höstkollektionen med start 20.00. (Är ni smarta då så har ni redan kollat ut vad ni ska ha för nått så ni slipper vänta på kön till kassan och så att ni försäkrar er om att ni får det ni vill ha).
För mig kommer det nog bli en svart kofta och en tunn långärmad i nån rödlila nyans.(Självklart kommer jag att lägga upp bilder av inköpen på fredag) =)

Hållning

En snygg tröja eller t-shirt kommer aldrig att se bra ut så länge du inte har en bra hållning. Att träna ryggen är viktigare ä mage och kommer ge dig ett mer respektabelt intryck. (att bara träna mage gör tom attt man får sämmre hållning efftersom stora muskler lätt drar ihop sig)
Utöver att man generellt ser bättre ut gör det också så att kläderna sitter snyggare och skönare efftersom de är utformade efter idealmän.
Det lättaste sättet att bli rakryggad är att skjuta bak axlarna lite (nästa omöjligt att kuta med ryggen om man trycker bak axlarna lite).

Haha sen så hade det ju inte skadat med ett litet leende XP men de får va som de är...
//Felleponken

Nyfixad

Har fixat till designen lite nu och undrar vad ni tycker (fick en del klagomål och tipps på hur jag skulle förbättra den förra) så nu undrar jag om det blivit en förbättring eller en försämring.
kom också gärna med tips på vad jag borde ha för låtar med i spellistan så får vi se om det är något jag gillar och kan tänka mig lägga till.

//Felleponken

Skor

Ok, självklar hänger skoköpet på i vilket syfte du ska ha skorna, men ska du bara ha dem för vanlig stadsbruk så är loafers enligt mig det snyggaste allternativet dvs t.ex vans eller conversemodeller.
När det gäller färgen på skorna är det ju alltid kul att ha ett par som sicker ut lite (eftersom just loafersmarknaden är rätt monotom). Men tänk då på att du ska ha ett par som ska kunna passa oavsett vad du har för kläder på dig.
Köp gärna skorna på cheap monday, de har många snygga färgsättningar på den vanliga conversemodellen, anledningen till at jag tippsar om dem är för att du får 3-4 par cheap mondayskor till samma pris som du annars fått ett par allstars.

Nu är det så att jag redan har ett par skor som jag tycker mycket om (ett par svarta quiksilverdojor) men skulle jag köpa ett par nya skor så skulle det nog bli ett par gröna eller svarta ceap mondays. Personligen tycker jag igentligen att de vita eller de vit/gula med hysteriskt mönster på är snyggast (men de skulle nog bara förbli snygga i 2-3 dar i hörstvädret)


kostar ca 150kr i cheap mondaybutikerna.

//Felleponken

Vänner

Jag har igår och kommer idag att vara väldigt mycket med polarna så chansen är stor att det inte blir något inlägg idag heller. =(
Aja på söndag hoppas jag i alla fall ha lyckats fixa till min (eller mina) första t-shirt. (det kanske tom kan bli två inlägg kanske ett om hållning eller om tröjor, vet inte riktigt).

lämna gärna förslag på ämnen ni skulle vilja att jag skriver om t.ex skor eller vad som helst, så förenklar ni skrivandet en hel del =P

//Felleponken

Glasögon

Har länge funderat på att skaffa ett par glasögon att byta av linserna med. Generellt så tycker jag att tjocka bågar är snyggast men hittade idag ett par (smala) som funkade bajsnice på mig =P
Något att tänka på är att man helst bör välja ett par svarta bågar (möjligen bruna?) pga att man gärta vill ha ett par som kan passa oavsett vad man har för kläder på sig.
aja har ett tag på mig då jag först måste göra ett nytt syntest först (och de måste bokas å shit)

Paret på bilden är ett par quiksilver för ca 1800kr
självkart skiljer det från person till person hurvida de passar men känner ni till någon snygg modell får ni gärna skriva vad den heter bland komentarerna.

//Felleponken

T-shirts

Tänkte i helgen lägga upp lite bilder på hemmagjorda tishirtskissar =P men tills dess får ni nöja med några modeller från levis =D

24 €(från deras egna hemsida)

30 €

30 €
Levis gör har många jäkligt snygga t-shirtvarianter, tyvär är de ofta väldigt dyra... Så det jag gör är att jag passar på att köpa upp mig när jc har rea (då de har en hel del från levis och offta rear ner dem till ca 100 kr)
Har man pengarna kan man ju självklart köpa dem annars också men då går de på ca 500 kr =( (något jag vägrar betala för en t-shirt).

//Felleponken

Kritik

Tänkte att ni under det här inlägget gärna fick skicka komentarer angående hur min blogg ser ut. Jag hade tänkt att fixa designen på den i helgen och bland annat lägga in en liten musikspelare i sidomenyn.
Så kom gärna med kritik och tipps för efter helgen får det räcka med kodandet för ett tag =P

En annan sak ni också får tycka till om är hurvida bloggen borde bli mer personlig eller om jag borde göra en sidoblogg med mer personliga inlägg.

//Felleponken

Bloggkoll

Haha märkte att jag är nr 5 på bloggkolls lista över manliga modebloggar XP
Fan va smutt! =X (jag var ju tvungen att jobba sååå hårt för att få den) =D
kanske ska lägga in ett tacktal till alla som stöttat mig också? =X

//Felleponken

Finnar

Som sagt var jag i stan i går med Calle och passade då på att köpa zinktabletter. Jag har ingen aning om hurvida det kommer funka mot finnarna (ska fungera men har tröttnat på steoxsyl som jag använde innan (det torkar ut huden så pass att man får sår istället för finnar). 15-30 mg Zink i kombination med 1-2 glas apelsinjuice ska tydligen rensa ut dem innifrån =P (har hör att Zink dessutom gör det lättare att bli brun, även om det är lite fel säsong för det), så jag skriver ett nytt innlägg om ca 1-1,5 månad och berättar hur det gått =D.
(Det enda jag får hoppas på är att jag inte får massa finnar nu de första veckorna då huden ska "rensas")

vill ni ha mer info kring "zinkkuren" är det bara att söka på google, det finna massor med info.


//Felleponken

Present

Skrev ett sånt här jävla innlägg innan men det försvan på grund av nå jävla error =X
aja ska vell försöka få till ett lika bra igen =)
Var på stan med Calle idag igen =O
Men den här gången var det för att köpa present åt vår polare Emil =P Trotts detta lyckades jag på något sätt dra in oss på Åhlens ändå >.<. Där hittade jag ett par asniceiga (kan man skriva så?) =X lila jeans från Filippa K. Kruxet nu är bara att jag inte vet hur ekonomin då jag dessutom vill ha ett par blå chinos från STUK. Får ta å jobba en del för farsan tror jag =/ (eller sälja sexuella tjänster till Linn) XP
Har tyvär ingen bild på jeansen men de ser ut som chinosarna i inlägget "chinos" med den lilla skillnaden att de är i jeanstyg. =D


//Felleponken

accessoarer

Valet av accessoarer kanske inte är lika stort till killar som för tjejer men jag tänkte i alla fall skriva lite om de jag använder mig av. Kan börja med att berätta att sedan jag börjad använda mig av min schal så blir känns det väldigt naket när jag inte har något runt halsen, så nu är jag mer eller mindre beroende av att altid ha en schal eller halsduk på mig >.< . Mitt råd blir alltså att var noga med att ta en schal du tycker om för du kommer bära den ofta, har använt min fågelschal mer än något av mina par jeans så det kan vara värt att betala lite extra för att få en fin. (Även om det är ett plagg som går att tokfynda på t.ex second hand eller en på en marknad).
Min andra andra accessoar är min keps (jag vet den fyller en viss funktion men jag använder den bara för att jag tycker det ser bra ut) =P. Med kepsen är det nästan ännu viktigare att vara noggran med sitt val än med schalen då den offtast är dyrare och efftersom den sticker ut mer än vad en schal gör. Jag har för att spara lite pengar köppt en kepps som passar med allt =P Den är svar, och har görna, rosa och blå detaljer på sig vilket gör att jag bara behöver en =)
Ni gör självklart som ni vill men för mig skulle det krävas jäkla mycket för att jag skulle köpa en kepps eller schal för över 450-500 då det finns så mycket bra under de prisklasserna.

kepps: ca 400 kr från nån butik i frankrike.
schal: 400 kr från nån butik från drottninggatan =P är iaf från svensson jeans.

Vet ni om några butiker med bra urval av kepsar, shalar eller andra accessoarer får ni gärna lämmna en liten kommentar.

//Felleponken

Kusin

Ska iväg till min kusin som fyller år i dag, så jag kommer nog inte hinna skriv några inlägg.=(
Men jag kan lova att kompensera med att det minst kommer att komma två inlägg i morgon. =)

Jeans

Var på stan med Calle igen. Vi drog iväg till brunogallerian och börjada prova runt bland byxorna på STUK (eller ja... de va jag som prova runt, Calle mest satt där). Efter en jävla massa provande bestämde jag mig för att köpa ett par gröna jeans från deras egna kollektion med måtten 30,34. =O (har ingen aning om hur jag kommer i dem, men på nått särr funkar det). Tänkte också passa på att göra lite reklam för butiken som hade sjukt juste personal och jäkligt skön musik. =D
Jag vet att jag ser sur ut men bilden får duga tills i morgon (är jäkligt trött), har med alla de kläder jag köpt under veckan =) (t-shirt, halsduk och jeans).

Halsduk: 98kr på H&M
T-shirt: 98kr på H&M
Byxor: 599kr hos STUK
(Keps: ca 400kr från nå butik i frankrike)

Runda på stan

Gick på stan me min polare calle idag och lyckades få med mig två plagg hem =P
Det ena var en halsduk (som det finns bild på i ett inlägg lite längre ned) och det andra blev en t-shirt. Det blev lite av ett impulsköp men jag gillar den starkt (kommer nog passa finfint med mina stuprörsjeans) =D.

Köpt på H&M för 98kr

Sommaroutfit

Nu när jag äntligen accepterat att sommaren till slut är över så hade jag tänkt att dedikera ett litet inlägg till min favorit sommaroutfit.

schal:svensson jeans 399 kr
tröja:fourstar clothing 300 kr (org 800)
t-shirt:Levi´s 150 kr (org 500)
byxor:quiksilver ca 600 kr (köpte dem i frakrike med morsan så har inte stenkoll på priset) =P

Borta byxan =,(

Som jag misstänkte så var hela sommarsortimentet utplockat och de plagg de hade kvar skickades till barkaby outlet. Något som inte gjort så mycket, så vida det inte varit för att de först kommer komma upp i hyllorna i vår =(

Chinos

Det pratas om att chinos kommer att fortsätta vara populärt även under hösten, men jag vet inte. Som sommarplagg är de ruggit snygga, men de sitter ju som bäst när man kavlat upp nederkanten, något som kommer att se väldigt konstigt ut under höst och vinter. Med det här uppmanar jag er inte att vänta med inköpet av chinos tills i vår, det finns ju trotts allt en del som sitter snyggt utan uppkavlingen (äen om de är litte färre. Ska själv ut och leta nu i helgen är det tänkt men misstänker att jag inte hittar nått =(. Det jag kommer leta effter är i alla fall en lite stupröraktig modell (de vanliga får en att se gubbig ut)i någon mörk nyans att matcha med Höstens färger t.ex lila eller mörkgrön, såvida jag inte är mig på ett väldigt vågat humör och slår till på ett par gröna eller lila chinos =P

Kläderna kommer från Fillipa-k´s sommarkollektion (vet tyvär inte vad de kostar) och det finns en mycket god chans att jag slår till på de lila i det högra hörnet =) (får bara hoppas att de finns kvar) =/

Liten titt på höstens färger

De närmaste inläggen kommer jag att fokusera på att skriva om de höstmodetrender som jag tycker om, men kommer om ett par dagar byta tema och gå över till lite mer kritiska inlägg.

Det första som jag tänkt skriva om är något de flesta av er troligen redan märkt, att lila kommer att vara höstens färg. Vart man än vrider och vänder blicken affärernas nyfyllda hyllor så ser man att den dominerande färgen i höst garanterat kommer att bli lila, något som blir helt perfekt för mig =P. Det är en väldigt snygg färg som går att kombinera bra med de flesta mörka plagg. De ni dock bör passa er för är att skaffa för mycket lila, en bra kombination skulle t.ex. vara att matcha lila strumpor med en lila t-shirt, eller ett bältesspänne med en halsduk/schal. Använder man sig däremot av t.ex. skärp, schal och t-shirt kan det bli för mycket och kommer bara kännas jobbigt att se på. Detta gäller för killar och till viss del även för tjejer även om det funkar (men de bör då åtminstone använda sig av ett flertal nyanser).

98kr hos H&M


Shopping och Mode Mode & design bloggar Mode Blogg listad på Bloggtoppen.se