Ny linje

Jag har bestämt mig för att göra bloggen lite personligare för att lättare hålla den uppdaterad, så ni som bara är intresserade av mina modeinlägg kan trycka HÄR
Om någon skulle vara intresserad så kan man även följa min träningsdagbok HÄR

Epic moment

LUF var i min skola idag. Calle gick förbi dem och fick en flyer framstucken varpå han la kommentaren "Nej tack, jag är liberal" innan han gick vidare med förvånade blickar mot sig. The epic pwnmoment was a fact.

Med respekt för att han kanske inte vill synas i min blogg får ni nöja er med det här fotot på honom.

(Ni kan lugna er, modebloggandet kommer tillbaka inom 3 veckor)

Spoken word avsnitt 3


Ung Pirat

Som medlem i ung pirat känner jag att jag borde locka lite väljare inför EU-valet den 7 juni. Det jag tänkt är att ni läsare ska få ställa de frågor ni har kring piratpartiet (det behöver inte vara upphovsrättsfrågor det kan även vara miljöfrågor och liknande) så ska jag försöka svara på dem så gott jag kan ur ett piratperspektiv.


:(

I omklädningsrummet där jag bytte om idag innan min friidrottslektion var det ett gäng killar. En av dem bar en sosseknapp på jackan, något som uppmärksammades av en av de övriga. Han påpekade detta varpå de andra killarna började kalla honom saker som socialistsvin och kommunistfitta. Det hela slutade med att han tog av sig knappen och slängde den i soptunnan. Detta utan att någon av de andra framfört ett enda argument för varför han inte borde
sympatisera med dem.

Vet inte varför jag skriver om det men scenen gjorde mig både ledsen och illamående.

Ny målning

Spraymålade en ny tavla idag. Det är en hyllning till Promoes nya platta och jag blev rätt nöjd med bilden. (Tyvärr har jag en lite för dålig kamera för att man ska se detaljerna i det gula fältet).


Spoken word avsnitt 2


Spoken word avsnitt 1

Kommer lägga in nya klipp från den här serien, en serie med sveriges bästa spoken worddiktare.

Äntligen fixad

Som en del av er märkt har bloggen haft en del buggar senaste tiden. Äntligen är de fixade, hittar ni någon jag glömt får ni gärna säga till så att jag kan fixa dem.

sånt som händer

Har fått en del kritik mot mitt dåliga uppdaterande, men jag är inne i en smådepprimerad/hängig period. jag tror det är min pollenallergi som är orsaken. Vilket som, finner jag varken inspiration eller ork nog att skriva inlägg.

Bloggandet drar igång igen så fort lusten hittar sin väg tillbaka.

*bonus* Pysslade lite med sprayfärgerna igår.


Shopping och Mode Mode & design bloggar Mode Blogg listad på Bloggtoppen.se