Ny linje

Jag har bestämt mig för att göra bloggen lite personligare för att lättare hålla den uppdaterad, så ni som bara är intresserade av mina modeinlägg kan trycka HÄR
Om någon skulle vara intresserad så kan man även följa min träningsdagbok HÄR

Simeon Farrar S/S 2010

Jag hittade klippet nedan på feber.se och blev tagen direkt av det. Jag sökte upp Simeon på google och hittade hans hemsida där jag fan att det finns fler som tycker fåglar passar utmärkt som motiv på kläder. Han har mängder av dem både på t-shirts, scarfs och tröjor, allt i en skön blandning av skate och prepp. Tankarna förs mot Scroobius Pip när han står som modell för sin egna herrkollektion (vet dock inte om det är något positivt).
 
Känner ni till några återförsäljare i sverige får ni gärna säga till.
Hans hemsida har ni här http://www.simeonfarrar.com/

Fest

Jag var på en polares 18årsfest för en timma sen. Tidigare under kvällen körde vi ölleken och en person fick ett kort som innebär att man måste nämna märken/namn. Hon valde att ta handväsketillverkare och började med att säga Burberry varpå nästa säger Gucci. Den tredje i ordningen smäller då näven i bordet av ilska då han inser att han måste dricka en hel flaska eftersom han inte kan fler märken. Själv sitter jag och kommer på mig själv med att jag redan nu har ytterligare 10 märken i huvudet och funderar på att slå vad om att jag måste dricka en öl om jag inte kan nämna 15 märken till. Men jag känner i stället efter för att se till att kulorna fortfarande ligger kvar, håller käft och låter spelet fortgå.
(Miniväska från Filippa K)


Improvisationspoesi

Oskar Hanska improviserar en dikt och den blir helt jävla underbart bra!


PP

Piratpartiet med i europaparlamentet, underbart! Piratpartiet fick ett mandat med chans på en andra (dock håller jag tummarna för att detta inte händer eftersom det skulle innebära att Lissabonfördraget röstats igenom). Själv hoppas jag på att det är Amelia Andersdotter som får åka ner till Bryssel men med tanke på att Christian Engström stog högst upp på valsedlarna är chansen tyvär inte så stor.Ett lyckat val blev det i alla fall och ett stort grattis till vem det nu än blir som får åka.


Taylor Mali-Teachers make a difference

Sjukt bra dikt som gav mig gåshud.

Shopping och Mode Mode & design bloggar Mode Blogg listad på Bloggtoppen.se